Bloemen levering in nederland

Arlekijn

Vanaf € 35,50

Een kleurrijk boeket!
Aquarelle heeft een prachtig, levendig en kleurrijk boeket samengesteld. Ontdek de variëteiten 'Aqua', 'Red Calypso', 'Tropical Amazone', 'Sunrisa' en 'Wild Calypso', gekend voor hun goede houdbaarheid en prachtige bloei.

Verminderen
... meer

Vanaf € 35,50

Boeket 'Stier'

Vanaf € 43,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Stier’ geïnspireerd boeket.
Stier is het 2e teken van de dierenriem, het belichaamt de groene natuur. Archetype van leven, vervulling en verwennerij, de zachte energie brengt stabiliteit en romantiek in de lucht. Een trouwe vertegenwoordiger van het midden van de lente en de bloei van bloemen, het epicurische temperament wordt beïnvloed door landschappen vol groen. Als geboren Stier heb je zeker zijn geduld en zachtaardigheid geërfd, maar ook zijn harde hoofd en zijn koppigheid! Fijnproever, altijd op zoek naar nieuwe sensaties en ontdekkingen via de 5 zintuigen, je bent een levensgenieter die graag geniet van de eenvoudige kleine geneugten van het dagelijks leven. En het is nog beter als u omringd bent door uw dierbaren en familie! Soms kom je over als rationeel, oppervlakkig en zeer materieel georiënteerd, maar toch heb je in jezelf een gevoel van delen en loyaliteit. Pas op dat u niet te conservatief bent en niet op uw lauweren rust.

Met deze kenmerken in gedachten ontwierpen de bloemisten van Aquarelle deze charmante compositie in verschillende tinten roze en groen. De fuchsia roos bloeit in dit boeket en vertegenwoordigt wellust en overvloed. Aan haar zijde, een beetje discreter, de porseleinkleurige roos die de kostbare en zachte kant van dit teken weerspiegelt. Het roze gipskruid is vergelijkbaar met de bloeiende knoppen van bomen, terwijl de roze veronica verwijst naar de hoorns van de Stier. Ten slotte belichamen anjers en lisianthus op subtiele wijze de sensualiteit en sentimentele diepgang van stieren. Een lenteboeket vol liefde!

Verminderen
... meer

Vanaf € 43,00

Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Geluksbrenger

Vanaf € 26,00

Geuren van geluk!
Zoals elk jaar stelt Aquarelle u de meiklokjes voor. U zult hier de aangename geuren terug vinden van tijdens een lentewandeling! De wortels van deze 2, 3, of 4 bundeltjes meiklokjes worden in verse mos bewaard. Dit laat u toe om ze over te planten en ze volgend jaar terug te zien bloeien.
Elk bundeltje bestaat uit 10 takjes met wortel en enkele bladeren.
Dit product is beschikbaar voor bezorging tot 2 mei.

Verminderen
... meer

Vanaf € 26,00

Prachtige rozen

Vanaf € 30,00

Charme en romantiek!
Zie hier deze prachtige Red Calypso, Akito en Lovely Jewel rozen welke zeer harmonieus staan in deze charmante en klassieke compositie. Om te schenken, of om er zelf van te genieten, dit boeket zal u bekoren door haar mooie kleuren, elegantie en lange levensduur. Een must voor iedere gelegenheden !

Ter info: De kleuren van de rozen kunnen variëren naar gelang de toelevering.

Verminderen
... meer

Vanaf € 30,00

Snuifje geluk

Uitzonderlijke prijs € 27,00

Een beetje geluk...
Ontdek deze twee bosjes wilde lelietje-van-dalen (Meiklokjes), met een uitzonderlijke geur. De wortels worden bewaard in vers mos. U kunt uw lelietje-van-dalen opnieuw planten en volgend jaar zien bloeien.

Een bundel bevat 10 steeltjes met wortels en een paar bladeren.
Voor een maximale levensduur wordt deze met gesloten knopjes geleverd.
Dit product is beschikbaar voor bezorging tot 5 mei.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

20 steeltjes : € 27,00

Uitzonderlijke prijs € 27,00

Seizoenboeket

Vanaf € 39,00

Stralende bloemen voor een warm lenteboeket
Met de terugkomst van de mooie lentedagen hebben onze bloemisten dit boeket in een mengeling van lentebloemen in tedere kleuren bedacht. Gulle ‘Gravity‘ en ‘Justine‘ rozen, lisianthus 'Apricot' en dianthus, samengebracht met enkele takjes van de mastiekboom, maken dit boeket. Een compositie op één lijn met dit seizoen, zacht en genereus. Een boeket om zonder aarzelen te schenken.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Meiklokjes en campanula’s

Uitzonderlijke prijs € 40,00

Een geurende compositie!
U zal ongetwijfeld iemand plezier doen met deze prachtige tuincompositie bestaande uit drie geparfumeerde bundeltjes meiklokjes met elk 10 takken en blauwe campanula’s. Deze compositie heeft alle charme van een lentetuin. U kan deze meiklokjes en campanula’s overplanten in uw tuin of balkonpotten.

Een boeketje bevat 10 steeltjes met wortels en blaadjes.
Dit product is beschikbaar voor bezorging tot 2 mei.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 steeltjes : € 40,00

Uitzonderlijke prijs € 40,00

Prachtige Pioenen

Vanaf € 27,00

Bloemen met een ongelooflijke schoonheid!
Geniet van de eerste pioenen van het seizoen! Ontdek deze prachtige variëteit ‘Fleurs de pêcher' welke gecultiveerd werd in Frankrijk, en welke geselecteerd werden voor hun pracht, fijn aroma en goede levensbestendigheid. Een boeket met tedere bloemen voor een onvergetelijk geschenk.

Voor een lange levensduur worden onze pioenen met gesloten knoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Vanaf € 27,00

Geuren van de dag

Vanaf € 45,00

Elke dag een nieuw geurend boeket met bloemen ...
Onze boeketten worden samengesteld met bloemen gecultiveerd in Frankrijk met het label 'Fleurs de France'.
U kiest de exacte samenstelling van uw boeket niet zelf. Onze bloemisten stellen dit boeket samen naargelang de beschikbaarheid van de dag, de kwaliteit, de prijs, de versheid en de Franse oorsprong.
Een groot geurend boeket voor een gegarandeerd succes!
Hoogte: 45 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 45,00

Exotisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een uitnodiging tot reizen.
Aquarelle stelt u voor om de charme van het exotische te ontdekken in dit hoog en gekleurd boeket, samengesteld met spectaculaire rode Alpinias in de vorm van druiventrosjes, opvallende Shampoos met conische vorm als bijenwas en magnifieke Helicons lijkend op de snavel van een papegaai. Deze bloemen hebben een ongelooflijke levensbestendigheid en worden samengebonden met een mix van exotische bladeren. Een mooie kleurrijke compositie!

Hoogte: 45 cm

NB: Afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen kan de compositie van dit boeket soms verschillen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

45 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Vuurwerk

Uitzonderlijke prijs € 59,00

Een prachtig en kleurrijk boeket!
Stralende kleuren staan in dit boeket in het middelpunt. Ze hebben onze bloemisten geïnspireerd tot deze kleurrijke compositie, die bloemen en kleuren prachtig combineert: verrukkelijke gepoederde grote rozen, mooie tweekleurige takrozen, koraaldianthus, paarse lisianthus, roze limonium met delicate gele bloemen. Dit boeket fleurt elk interieur op met zijn prachtige kleuren.

Hoogte 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 59,00

Uitzonderlijke prijs € 59,00

Duo voor fijnproever

Vanaf € 37,00

Onze heerlijke rochers !
Die zelfde overheerlijke krokante Rochers in een doosje van 300 g. Een maximum aan chocolade afkomstig uit Equator voor een zachte prijs voor een origineel geschenk. Uw chocolade wordt geleverd met een mooi boeket bestaande uit 15 rozen.

Onze chocolade, vervaardigd in Frankrijk, bevat geen palmolie.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Welriekende lelies

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Een ongelooflijke parfum!
Een eenvoudig en geraffineerd boeket wondermooie, gulle lelies met een buitengewoon parfum... Wij hebben deze variëteit van witte lelies gekozen voor hun schoonheid en hun unieke geur. Enkele bloemen volstaan om hun geur te verspreiden in uw interieur. Een boeket om iemand of gewoon uzelf te schenken !

NB : Voor een betere levensduur van uw bloemen bij begunstigde, de lelies worden met gesloten bloemknoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

14 bloemen : € 32,50

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Passioneel boeket

Uitzonderlijke prijs € 100,00

Nog nooit gezien bij Aquarelle !
Onze bloemisten hadden de ambitie om een weelderige en zachte compositie te creëren. Zie hier het resultaat: een echt juweel in maat XXL om uw familie en vrienden te verrassen. Een samenstelling met enkel rozen! Roze, rood, zachtroze, …. Wij hebben de mooiste variëteiten uitgekozen met een uitzonderlijke levensduur en prachtig staande in een vaas. Om dit alles te vervolmaken worden er nog takjes vingergras en eucalyptus aan toegevoegd. Groot boeket - Hoogte : 55 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

55 cm : € 100,00

Uitzonderlijke prijs € 100,00

Snoepboeket

Vanaf € 39,00

Heerlijke snoepjes in een boeket!
Aan alle lekkerbekken... Dit boeket van zoete en gevarieerde lekkernijen, samengesteld uit lekstokken, chocolade, zure en knapperige snoepjes wordt zeker uw lievelingsboeket ... Een tedere en gulle knipoog naar de snoepjes van onze kinderjaren en puur snoepplezier voor groot en klein.

39 € : 315 g lekkernijen (8 mandjes)
45 € : 460 g lekkernijen (11 mandjes)

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Exceptionele bonsai

Vanaf € 35,00

Een geschenk om niet te vergeten!
Deze plant is echt een natuurlijk en decoratief kunstwerk uit de Japanse tuinen. Hij zal optimaal bloeien op een plaats met voldoende daglicht en bij regelmatig gieten. Wij raden u zelfs aan hem tijdens de zomer buiten te plaatsen, echter niet in het volle zonlicht.

Verminderen
... meer

Vanaf € 35,00

Romantisch droogboeket

Uitzonderlijke prijs € 55,00

Een elegante compositie!
Aquarelle biedt u zijn nieuwe assortiment droogbloemenboeketten aan, zodat u er wekenlang van kunt genieten... Kies voor elegantie en de eenvoud van dit charmante boeket met zachte nuances samengesteld uit roze delphinium, rodanthes, natuurlijke vossestaart, klaproosvruchten en eucalyptustak. Natuurlijk en verfijnd, het geeft een landelijke, bloemige toets aan uw interieur.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 55,00

Uitzonderlijke prijs € 55,00

30 JAAR ERVARING
30 JAAR ERVARING
Artisanale bloemist sinds 1987
EENVOUDIGE EN SNELLE BESTELLING
EENVOUDIGE EN SNELLE BESTELLING
Beëindig uw bestelling in enkele kliks
LEVERING OP VASTE DATUM
LEVERING OP VASTE DATUM
Binnen de 24 uur over gans Nederland
BOEKET 100% IN OVEREENSTEMMING
BOEKET 100% IN OVEREENSTEMMING
Foto genomen op het moment van de expeditie en mail verzonden
Zie meer > Zie minder