Over Aquarelle

Meer dan 30 jaar artisanale en creatieve ervaring, meer dan 20 jaar online aanwezig. Als één van de pioniers in de e-commerce, en als familiaal bedrijf actief sinds 1987, hebben wij dezer dagen meer dan 200 medewerkers in Frankrijk, België, Spanje, Duitsland, Nederland … Wat is hun objectief ? Ervoor zorgen dat onze bloemen centraal staan in ons dagelijks professioneel leven zodat u daarna van deze ervaring optimaal kan genieten !

E-commerce

Vanaf 1997 is de eerste webshop, gespecialiseerd in thuisbezorging van bloemen, online!

De gebroeders De Maublanc, oprichters van Aquarelle, lanceerden in 1997 de eerste website die gespecialiseerd was in het thuisbezorgen van bloemen. Met Aquarelle.com kon u online een boeket bestellen en hem overal in Frankrijk laten bezorgen.

De garantie van Aquarelle: het geleverde boeket is 100% identiek aan het boeket dat online werd gekozen. Hetzelfde concept werd vervolgens ontwikkeld in Nederland, met de website Aquarelle.nl

Fleurs fraîches

Verse, seizoensgebonden bloemen van de beste producenten

Wij hebben altijd met de beste producenten samengewerkt om u seizoensgebonden boeketten te garanderen die samengesteld zijn uit verse bloemen met een optimale houdbaarheid.

Afhankelijk van het seizoen, hebben we bossen anemonen, ranonkels, tulpen en pioenrozen, die gekweekt zijn door de beste Europese producenten in Frankrijk, Nederland, Italië... Onze producenten besteden veel zorg aan de teelt van hun bloemen.

bloemist

Aquarelle, bloemist sinds 1987

Online betekent niet geautomatiseerd, zeker niet voor Aquarelle! Onze bloemisten maken uw boeketten elke dag met de hand en met liefde

Nadège, Séverine, Sophie, Ludivine, Nathalie, Sandrine, Christelle en al onze bloemisten besteden bijzondere zorg aan de boeketten die ze maken, om u en uw dierbaren de mooiste bloemenervaring te garanderen. Dankzij hen zijn uw boeketten zo mooi!

Fairtrade rozen

Fairtrade rozen: onze belofte aan Ethiopië

Voor onze rozencollectie hebben we ervoor gekozen samen te werken met producenten in Ethiopië. Waarom Afrika?

Groene methoden: het Afrikaanse klimaat maakt het mogelijk rozen op natuurlijke wijze te laten groeien zonder de verwarming van elektrische kassen.

Veilig: wij willen dat onze plukkers veilig en in goede gezondheid werken. Zij zijn voorzien van de nodige bescherming en hebben permanent toegang tot medische zorg.

Door de toegang tot onderwijs te faciliteren: voor elke gekochte roos schenken we 15% van de prijs aan onze partnerboerderij in Ethiopië, om sociale projecten voor de plukkers en hun gemeenschappen te financieren. In 2019 hebben we een studietoelage ingevoerd voor werknemers en hun kinderen.

Aquarel: niet alleen bloemen!

Wij wilden ons aanbod uitbreiden met groene planten voor binnen en buiten, en met originele geschenkideeën zoals snoep en chocolade en geparfumeerde, handgemaakte kaarsen. U kunt zo uw bloemstukken versieren met mooie geschenken voor elke gelegenheid.

Planten

Onze groene en bloeiende planten

Onze planten zullen mensen met groene vingers bekoren! Planten bieden ons een uitstekende manier om opnieuw in contact te komen met de natuur en om onze interieurs en tuinen te verfraaien en tegelijk te ontdoen van verontreinigende stoffen.

Bougainvillea, Siciliaanse olijfbomen, sinaasappelbomen, palmbomen, calathea's... u kunt de plant die u het mooist vindt kopen of cadeau doen en hem in de loop van de tijd zien groeien. Een echte voldoening!

Ontdek onze groene en bloemige planten

Chocolade

Onze chocolade en delicatessen

Wij bieden een breed assortiment aan lekkernijen voor de meest veeleisende fijnproevers: snoepboeketten met snoepjes of chocola; fruitgom; chocoladechips; chocoladerotsjes; pure chocolade; toffees of pralines.

Onze ambachtelijke chocolade wordt in Frankrijk (Straatsburg) vervaardigd volgens een Frans recept. Ze zijn van 100% pure cacaoboter.

Ontdek onze chocolade en delicatessen

Kaarsen

Onze handgemaakte geurkaarsen

Onze geurkaarsen worden in Spanje gemaakt van plantaardige was. De geur is custom-made en wordt vervaardigd door een parfumeur in Grasse. U kunt kiezen uit ons assortiment geuren: Vijgenboom, Jasmijn, Rode Pioenroos, Roos en Tuberoos.

Ontdek onze geurkaarsen

Ons team

Ons team ❤️

Wij zetten ons elke dag in om u de beste bloemenervaring te bieden.

30 JAAR ERVARING
30 JAAR ERVARING
Artisanale bloemist sinds 1987
EENVOUDIGE EN SNELLE BESTELLING
EENVOUDIGE EN SNELLE BESTELLING
Beëindig uw bestelling in enkele kliks
LEVERING OP VASTE DATUM
LEVERING OP VASTE DATUM
Binnen de 24 uur over gans Nederland
BOEKET 100% IN OVEREENSTEMMING
BOEKET 100% IN OVEREENSTEMMING
Foto genomen op het moment van de expeditie en mail verzonden