Home > Planten

Planten en struiken

Aquarelle stelt u haar collectie binnen- en buitenplanten en heesters voor om woonkamers, balkons en terrassen op te fleuren!

Voorgesteld product € 25,50
Anthurium rode Flamingo

Uitzonderlijke prijs € 25,50

Tong van vuur
Wij hebben voor u deze mooie variëteit anthurium ‘Rode Flamingo’ uitgekozen, ook wel ‘Tong van Vuur’ genoemd. Deze plant is afkomstig uit het tropische Zuid-Amerika, is eenvoudig in onderhoud en heeft een lange levensduur. U zal ongetwijfeld genieten van deze grote bloemen met een spetterende rode kleur. Bloemen die een toets van exotisme en kleur in huis brengen. Deze plant wordt geleverd in een geverniste zinken pot.

Hoogte pot inbegrepen: Ongeveer 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

60 cm : € 25,50

Uitzonderlijke prijs € 25,50

Voorgesteld product € 28,00
Oranje Guzmania

Uitzonderlijke prijs € 28,00

Een zeer mooie tropische plant
Schenk een exotische variëteit die zeer gewaardeerd wordt om zijn groenblijvende blad, zijn lange levensduur en zijn schitterende kleuren die interieurs zullen verlichten met hun oranje tinten . Oorspronkelijk afkomstig uit Midden-Amerika en de Antillen, is deze gemakkelijk te verzorgen kamerplant met zijn mooie bloei het ideale geschenk voor liefhebbers van originele variëteiten.
Hoogte: 42cm
Ø 12

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

42 cm : € 28,00

Uitzonderlijke prijs € 28,00

Voorgesteld product € 44,00
De olijfboom

Uitzonderlijke prijs € 44,00

Olijfboom: Een symbool om te schenken !
Al sinds eeuwigheid staat de olijfboom symbool voor vrede en sereniteit. Vandaag stellen wij u deze 4/5 jarige voor welke reeds gevormd werd. Deze zal ongetwijfeld staan in uw tuin of het terras. Best goed in de zon zetten en enkel één maal per week water geven. U zal er dan lang genieten. Met dit geschenk brengt u ongetwijfeld het Middellandse zeegebied in huis !

Hoogte : 35 cm pot inbegrepen

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 44,00

Uitzonderlijke prijs € 44,00

Voorgesteld product € 58,00
Bonsai en Geurende kaars

Vanaf € 41,00

Een welzijnsduo!
Deze plant is echt een natuurlijk en decoratief kunstwerk uit de Japanse tuinen. Hij zal optimaal bloeien op een plaats met voldoende daglicht en bij regelmatig gieten. Wij raden u zelfs aan hem tijdens de zomer buiten te plaatsen, echter niet in het volle zonlicht. Om u nog meer ‘zen’ te voelen, wordt bij uw bonsai een kaars van 70g met de geur van Ceder gevoegd.
Brandtijd van de kaars: ongeveer 16 uur - hoogte 7 cm - diameter 5,5 cm.

Bonsai 6 jaar (hoogte 25 -30 cm) + geurkaars: 41 €
Bonsai 8 jaar (hoogte 35 -40 cm) + geurkaars: 58 €

Verminderen
... meer

Vanaf € 41,00

Voorgesteld product € 55,00
Een Camelia uit Japan

Uitzonderlijke prijs € 55,00

Een mooie gekleurde plant
Een embleem van schoonheid met haar vele bloemen, fijn omzoomde regelmatige bloemblaadjes en prachtige bladeren. Deze variëteit van rode camelia zal buiten gedijen op een balkon of terras. Geleverd in een rieten bloempot. Zij wordt met gesloten knoppen geleverd en kan na de bloei in de open grond geplant worden.

Hoogte: 65 cm inclusief pot

Let op: Voor een maximale levensduur, wordt de camelia met gesloten bloemknoppen geleverd. Bloemen kunnen enkele dagen nodig hebben om te openen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

65 cm : € 55,00

Uitzonderlijke prijs € 55,00

Voorgesteld product € 52,00
CALAMONDIN

Uitzonderlijke prijs € 52,00

Een sinaasappelboompje!
Aquarelle stelt u de calamondin voor. Dit prachtige sinaasappelboompje bloeit bijna het hele jaar met zijn kleine sinaasappeltjes ter grootte van een mandarijn en zijn geurende witte bloemen. De calamondin komt het best tot zijn recht op een beschut terras of een gematigd warme kamer en heeft nood aan veel licht. Begiet hem regelmatig, maar niet overdreven.

Hoogte : 30 tot 40 cm pot inbegrepen
Afhankelijk van de toelevering kan de kleur van het fruit variëren.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

40 cm : € 52,00

Uitzonderlijke prijs € 52,00

Voorgesteld product € 32,00
Heide en roze Cyclaam

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Herfst, winter in roze...
Geef uw tuin een vleugje kleur in de winter dankzij de roze kleuren van cyclamen en heide die rijkelijk bloeien als andere planten zich terugtrekken. Dit plantenduo is de perfecte keuze om de hele winter (en daarna) natuurlijke elegantie naar uw balkon of tuin te brengen. Naast hun schoonheid is het onderhoudsgemak een echte troef.
De intensiteit van het roze kan variëren afhankelijk van de aankomst

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

14 cm : € 32,00

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Voorgesteld product € 35,00
Exceptionele bonsai

Vanaf € 35,00

Een geschenk om niet te vergeten!
Deze plant is echt een natuurlijk en decoratief kunstwerk uit de Japanse tuinen. Hij zal optimaal bloeien op een plaats met voldoende daglicht en bij regelmatig gieten. Wij raden u zelfs aan hem tijdens de zomer buiten te plaatsen, echter niet in het volle zonlicht.

Verminderen
... meer

Vanaf € 35,00

Zie meer > Zie minder