Home > Verjaardag

Bloemen en geschenken voor verjaardagen

Geef uw vriend(in), de Maagd, met dit boeket een kado dat zijn/haar nauwgezette en toegewijde persoonlijkheid weerspiegelt.Maak van deze verjaardag een onvergetelijk moment door dit geurend boeket aan te bieden, speciaal gemaakt om zijn/haar astrologisch sterrenbeeld te vieren.

Boeket 'Stier'

Vanaf € 43,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Stier’ geïnspireerd boeket.
Stier is het 2e teken van de dierenriem, het belichaamt de groene natuur. Archetype van leven, vervulling en verwennerij, de zachte energie brengt stabiliteit en romantiek in de lucht. Een trouwe vertegenwoordiger van het midden van de lente en de bloei van bloemen, het epicurische temperament wordt beïnvloed door landschappen vol groen. Als geboren Stier heb je zeker zijn geduld en zachtaardigheid geërfd, maar ook zijn harde hoofd en zijn koppigheid! Fijnproever, altijd op zoek naar nieuwe sensaties en ontdekkingen via de 5 zintuigen, je bent een levensgenieter die graag geniet van de eenvoudige kleine geneugten van het dagelijks leven. En het is nog beter als u omringd bent door uw dierbaren en familie! Soms kom je over als rationeel, oppervlakkig en zeer materieel georiënteerd, maar toch heb je in jezelf een gevoel van delen en loyaliteit. Pas op dat u niet te conservatief bent en niet op uw lauweren rust.

Met deze kenmerken in gedachten ontwierpen de bloemisten van Aquarelle deze charmante compositie in verschillende tinten roze en groen. De fuchsia roos bloeit in dit boeket en vertegenwoordigt wellust en overvloed. Aan haar zijde, een beetje discreter, de porseleinkleurige roos die de kostbare en zachte kant van dit teken weerspiegelt. Het roze gipskruid is vergelijkbaar met de bloeiende knoppen van bomen, terwijl de roze veronica verwijst naar de hoorns van de Stier. Ten slotte belichamen anjers en lisianthus op subtiele wijze de sensualiteit en sentimentele diepgang van stieren. Een lenteboeket vol liefde!

Verminderen
... meer

Vanaf € 43,00

Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Arlekijn

Vanaf € 35,50

Een kleurrijk boeket!
Aquarelle heeft een prachtig, levendig en kleurrijk boeket samengesteld. Ontdek de variëteiten 'Aqua', 'Red Calypso', 'Tropical Amazone', 'Sunrisa' en 'Wild Calypso', gekend voor hun goede houdbaarheid en prachtige bloei.

Verminderen
... meer

Vanaf € 35,50

Duo voor fijnproever

Vanaf € 37,00

Onze heerlijke rochers !
Die zelfde overheerlijke krokante Rochers in een doosje van 300 g. Een maximum aan chocolade afkomstig uit Equator voor een zachte prijs voor een origineel geschenk. Uw chocolade wordt geleverd met een mooi boeket bestaande uit 15 rozen.

Onze chocolade, vervaardigd in Frankrijk, bevat geen palmolie.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Feestelijk boeket

Uitzonderlijke prijs € 70,00

Geef het perfecte geschenk
Heeft u een speciale gelegenheid in het verschiet? Dan hebben wij daarvoor het ideale geschenk. Dit prachtige boeket samengesteld met schitterende bloemen zoals gloriosa's, rozen of lisianthus in heldere en stralende kleuren en aangevuld met prachtige takchrysanten, enkele anjers en asparagus greenbelle. Het beste geschenk voor een 100% gegarandeerd wow-effect.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

40 cm : € 70,00

Uitzonderlijke prijs € 70,00

Prachtige rozen

Vanaf € 30,00

Charme en romantiek!
Zie hier deze prachtige Red Calypso, Akito en Lovely Jewel rozen welke zeer harmonieus staan in deze charmante en klassieke compositie. Om te schenken, of om er zelf van te genieten, dit boeket zal u bekoren door haar mooie kleuren, elegantie en lange levensduur. Een must voor iedere gelegenheden !

Ter info: De kleuren van de rozen kunnen variëren naar gelang de toelevering.

Verminderen
... meer

Vanaf € 30,00

Zachte Winter

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een geraffineerd seizoensboeket !
Aquarelle stelt u dit magnifieke boeket van seizoensbloemen voor in een mengeling van witte tinten. In dit boeket werden prachtige beige anjers, grote rozen en wax gebonden en als afwerking werden enkele takjes eucalyptus toegevoegd. Een eenvoudige maar toch geraffineerde samenstelling.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Orchideeëntuin

Uitzonderlijke prijs € 79,00

Een originele compositie geurende orchideeën !
Ontdek de pracht van deze exceptionele variëteiten met spetterende kleuren. Deze zullen uw interieur opfleuren met een exotische toets. Deze compositie zal geleverd worden in een mooie keramische cache-pot. .

Hoogte pot inbegrepen: Tussen 45 en 55 cm hoog

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

1 composition : € 79,00

Uitzonderlijke prijs € 79,00

Snoepboeket

Vanaf € 39,00

Heerlijke snoepjes in een boeket!
Aan alle lekkerbekken... Dit boeket van zoete en gevarieerde lekkernijen, samengesteld uit lekstokken, chocolade, zure en knapperige snoepjes wordt zeker uw lievelingsboeket ... Een tedere en gulle knipoog naar de snoepjes van onze kinderjaren en puur snoepplezier voor groot en klein.

39 € : 315 g lekkernijen (8 mandjes)
45 € : 460 g lekkernijen (11 mandjes)

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Welriekende lelies

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Een ongelooflijke parfum!
Een eenvoudig en geraffineerd boeket wondermooie, gulle lelies met een buitengewoon parfum... Wij hebben deze variëteit van witte lelies gekozen voor hun schoonheid en hun unieke geur. Enkele bloemen volstaan om hun geur te verspreiden in uw interieur. Een boeket om iemand of gewoon uzelf te schenken !

NB : Voor een betere levensduur van uw bloemen bij begunstigde, de lelies worden met gesloten bloemknoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

14 bloemen : € 32,50

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Het chocolade boeket

Vanaf € 40,00

Heerlijke chocolade in een boeket !
De bloemisten van Aquarelle tonen hier hun creativiteit welke de kleine en grote lekkerbekken zal bekoren. Dit boeket is samengesteld met exclusieve chocolade zoals heerlijke rochers, gianduja fondants en andere smaken met melk- en pure chocolade afkomstig uit Equator, en gebladerte. Een samenstelling om te delen, te schenken of te degusteren.

40€ : 8 mandjes
47€ : 11 mandjes

Verminderen
... meer

Vanaf € 40,00

CAMPANULA

Uitzonderlijke prijs € 29,00

Een mooie tuinplant
Ontdek deze mooie zinken tuinpot met twee prachtige blauwe campanula’s. Goede bewaring van beschermde wortels door middel van verse mos. U kan deze later overplanten op uw balkon of in uw tuin na enkele dagen verblijf binnen huis.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

20 cm : € 29,00

Uitzonderlijke prijs € 29,00

Zie meer > Zie minder