Home > Bloemen Boeketten

Onze bloemen boeketten

Aquarelle heeft de mooiste bloemen van het seizoen uitgezocht om u boeketten en ruikers aan te kunnen bieden
die evolueren naargelang het jaargetijde en de inspiratie van onze bloemisten.

Boeket 'Kreeft'

Vanaf € 39,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!

Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astrologe Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen. Het is een combinatie van haar kennis van astrologie en de knowhow van onze bloemisten om elke maand unieke boeketten te creëren.

Ontdek deze maand ons boeket geïnspireerd door het teken Kreeft.

Kreeft is het 4e teken van de dierenriem, het belichaamt zonnige dagen. Dit teken staat voor vruchtbaarheid, overvloed en jeugdigheid, de energie ervan weerspiegelt nostalgie en gevoeligheid. Kreeft is een vertegenwoordiger van de zomerzonnewende en vakanties. Zijn jeugdige karakter wordt beïnvloed door de lange dagen en korte nachten van de zomer.
Kreeften zijn empathisch, gevoelig en gaan vaak af op hun intuïtie. Zij zijn een luisterend oor voor anderen en geven goede raad aan wie het horen wil. Hun natuurlijk goedheid inspireert de mensen om hen heen. Hun droom ? Omringd door een grote en gelukkige familie, mooie momenten en herinneringen delen. Soms vindt men hen te gevoelig, maar dat komt omdat ze alles intenser aanvoelen.Zorg er als Kreeft wel voor dat u steeds zegt wat u op het hart ligt en houdt het niet allemaal voor uzelf.

Het is op basis van deze gevoeligheid dat de bloemisten van Aquarelle een boeket hebben samengesteld met verschillende tinten blauw. De blauwe hortensia, de totembloem, belichaamt de golven van de zee en de overvloed van de zomer, de blauwe clematis vertegenwoordigt de diepe wateren en krachtige emoties van de menselijke ziel. Witte limonium en mini-anjers doen denken aan zeeschuim op rotsen en stranden. Ten slotte herinnert de bupleurum aan het begin van de zomer en nieuwe herinneringen die zullen ontstaan. Een schitterend boeket dat je uitnodigt om van de zomer te genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Wit boeket

Vanaf € 32,50

Een beetje frisheid in de lucht
Zeg 'dankjewel' met ons witte lenteboeket! Lisianthus, anjers en witte limonium. bieden dit boeket een verfijnde elegantie en een lentefrisheid die een glimlach zal toveren bij iedereen die het ontvangt. Lisianthus staat voor dankbaarheid en waardering, anjers symboliseren liefde en bewondering, terwijl witte limonium een ​​delicate, lichte toets toevoegt.
Hoogte boeket: 45 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 32,50

Geuren van de dag

Vanaf € 37,00

Elke dag een nieuw geurend boeket met bloemen ...
Onze boeketten worden samengesteld met bloemen gecultiveerd in Frankrijk met het label 'Fleurs de France'.
U kiest de exacte samenstelling van uw boeket niet zelf. Onze bloemisten stellen dit boeket samen naargelang de beschikbaarheid van de dag, de kwaliteit, de prijs, de versheid en de Franse oorsprong.
Een groot geurend boeket voor een gegarandeerd succes!
Hoogte: 45 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Romantisch dagboeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Elke dag een nieuw romantisch boeket...
U kiest niet de exacte creatie van het boeket. Onze bloemisten creëren uw boeketten afhankelijk van de dagelijkse aanlevering door onze telers. Zij zullen u, afhankelijk van het seizoen, de verschillende tinten van pastelkleuren doen ontdekken, gaande van paarsroze tot wit, alles in de ziel van een romantisch boeket.

Opmerking: afhankelijk van aankomst variëren de tinten: roze, paars, wit

Zachtheid en romantiek in een boeket!
Let op: afhankelijk van aankomst variëren de kleuren.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Zomerse Zon

Vanaf € 39,00

Gulle bloemen
Deze bloemen brengen ons generositeit en warme kleuren. Deze zonnebloemen en kleine kamille staan zeer mooi naast de prachtige blauwe Veronica en charmante Nigelle. Een seizoencompositie, licht en genereus, om te schenken voor alle gelegenheden.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Boeket met Hortensia's

Vanaf € 34,00

De mooiste variëteiten in een gul boeket!
Deze prachtige hortensia's werden geselecteerd voor hun diverse kleuren en samengebracht in dit bijzondere boeket. Geniet van deze kleurenmengeling en de gulheid van de spectaculaire bloemen.

NB : De kleuren kunnen lichtjes afwijken naargelang de aanlevering.

Verminderen
... meer

Vanaf € 34,00

Romantisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 37,00

Mooie seizoensbloemen in een prachtig boeket!
Zie hier een witte sierlijke hortensia samengebracht met magnifieke 'Dinara' rozen en enkele takken van pruikenboom en roze gypsophila voor een simpele maar geraffineerde compositie. Een ideaal geschenk voor alle gelegenheden.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 37,00

Uitzonderlijke prijs € 37,00

Exotisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een uitnodiging tot reizen.
Aquarelle stelt u voor om de charme van het exotische te ontdekken in dit hoog en gekleurd boeket, samengesteld met spectaculaire rode Alpinias in de vorm van druiventrosjes, opvallende Shampoos met conische vorm als bijenwas en magnifieke Helicons lijkend op de snavel van een papegaai. Deze bloemen hebben een ongelooflijke levensbestendigheid en worden samengebonden met een mix van exotische bladeren. Een mooie kleurrijke compositie!

Hoogte: 45 cm

NB: Afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen kan de compositie van dit boeket soms verschillen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

45 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Welriekende lelies

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Een ongelooflijke parfum!
Een eenvoudig en geraffineerd boeket wondermooie, gulle lelies met een buitengewoon parfum... Wij hebben deze variëteit van witte lelies gekozen voor hun schoonheid en hun unieke geur. Enkele bloemen volstaan om hun geur te verspreiden in uw interieur. Een boeket om iemand of gewoon uzelf te schenken !

NB : Voor een betere levensduur van uw bloemen bij begunstigde, de lelies worden met gesloten bloemknoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

14 bloemen : € 32,50

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Zicht op Saint-Tropez

Vanaf € 39,00

Zicht op Saint-Tropez, net een zonsondergang
Dit boeket combineert de blauwe en paarse tinten van chrysanten en statice. Deep Purple rozen en rode astrantia’s zorgen voor rode en oranje accenten. Deze elegante bloemen geven het boeket een luchtig voorkomen. Een boeket dat door de overgang van kleuren perfect een zonsondergang over blauwe bergen weergeeft.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Een zomerbries in de bergen

Uitzonderlijke prijs € 39,50

In dit boeket willen we de fascinatie voor de bergen tot uiting brengen. Daarom kozen onze bloemisten voor dubbele lelies en speelden ze met de blauw-groene schakering van de distelbloemen en tracheliums om zo een harmonieus geheel te creëren. Perzikkleurige limonium en roze Phlox zorgen voor frisheid zoals een lichte zomerbries in de bergen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

40 cm : € 39,50

Uitzonderlijke prijs € 39,50

Zie meer > Zie minder