Home > Bloemen Boeketten

Onze bloemen boeketten

Aquarelle heeft de mooiste bloemen van het seizoen uitgezocht om u boeketten en ruikers aan te kunnen bieden
die evolueren naargelang het jaargetijde en de inspiratie van onze bloemisten.

Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Boeket 'Stier'

Vanaf € 43,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Stier’ geïnspireerd boeket.
Stier is het 2e teken van de dierenriem, het belichaamt de groene natuur. Archetype van leven, vervulling en verwennerij, de zachte energie brengt stabiliteit en romantiek in de lucht. Een trouwe vertegenwoordiger van het midden van de lente en de bloei van bloemen, het epicurische temperament wordt beïnvloed door landschappen vol groen. Als geboren Stier heb je zeker zijn geduld en zachtaardigheid geërfd, maar ook zijn harde hoofd en zijn koppigheid! Fijnproever, altijd op zoek naar nieuwe sensaties en ontdekkingen via de 5 zintuigen, je bent een levensgenieter die graag geniet van de eenvoudige kleine geneugten van het dagelijks leven. En het is nog beter als u omringd bent door uw dierbaren en familie! Soms kom je over als rationeel, oppervlakkig en zeer materieel georiënteerd, maar toch heb je in jezelf een gevoel van delen en loyaliteit. Pas op dat u niet te conservatief bent en niet op uw lauweren rust.

Met deze kenmerken in gedachten ontwierpen de bloemisten van Aquarelle deze charmante compositie in verschillende tinten roze en groen. De fuchsia roos bloeit in dit boeket en vertegenwoordigt wellust en overvloed. Aan haar zijde, een beetje discreter, de porseleinkleurige roos die de kostbare en zachte kant van dit teken weerspiegelt. Het roze gipskruid is vergelijkbaar met de bloeiende knoppen van bomen, terwijl de roze veronica verwijst naar de hoorns van de Stier. Ten slotte belichamen anjers en lisianthus op subtiele wijze de sensualiteit en sentimentele diepgang van stieren. Een lenteboeket vol liefde!

Verminderen
... meer

Vanaf € 43,00

Geuren van de dag

Vanaf € 45,00

Elke dag een nieuw geurend boeket met bloemen ...
Onze boeketten worden samengesteld met bloemen gecultiveerd in Frankrijk met het label 'Fleurs de France'.
U kiest de exacte samenstelling van uw boeket niet zelf. Onze bloemisten stellen dit boeket samen naargelang de beschikbaarheid van de dag, de kwaliteit, de prijs, de versheid en de Franse oorsprong.
Een groot geurend boeket voor een gegarandeerd succes!
Hoogte: 45 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 45,00

Seizoenboeket

Vanaf € 39,00

Stralende bloemen voor een warm lenteboeket
Met de terugkomst van de mooie lentedagen hebben onze bloemisten dit boeket in een mengeling van lentebloemen in tedere kleuren bedacht. Gulle ‘Gravity‘ en ‘Justine‘ rozen, lisianthus 'Apricot' en dianthus, samengebracht met enkele takjes van de mastiekboom, maken dit boeket. Een compositie op één lijn met dit seizoen, zacht en genereus. Een boeket om zonder aarzelen te schenken.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Prachtige Pioenen

Vanaf € 27,00

Bloemen met een ongelooflijke schoonheid!
Geniet van de eerste pioenen van het seizoen! Ontdek deze prachtige variëteit ‘Fleurs de pêcher' welke gecultiveerd werd in Frankrijk, en welke geselecteerd werden voor hun pracht, fijn aroma en goede levensbestendigheid. Een boeket met tedere bloemen voor een onvergetelijk geschenk.

Voor een lange levensduur worden onze pioenen met gesloten knoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Vanaf € 27,00

Romantisch dagboeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Elke dag een nieuw romantisch boeket...
U kiest niet de exacte creatie van het boeket. Onze bloemisten creëren uw boeketten afhankelijk van de dagelijkse aanlevering door onze telers. Zij zullen u, afhankelijk van het seizoen, de verschillende tinten van pastelkleuren doen ontdekken, gaande van paarsroze tot wit, alles in de ziel van een romantisch boeket.

Opmerking: afhankelijk van aankomst variëren de tinten: roze, paars, wit

Zachtheid en romantiek in een boeket!
Let op: afhankelijk van aankomst variëren de kleuren.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Wit boeket

Vanaf € 32,50

Een beetje frisheid in de lucht
Zeg 'dankjewel' met ons witte lenteboeket! Lisianthus, anjers en witte limonium. bieden dit boeket een verfijnde elegantie en een lentefrisheid die een glimlach zal toveren bij iedereen die het ontvangt. Lisianthus staat voor dankbaarheid en waardering, anjers symboliseren liefde en bewondering, terwijl witte limonium een ​​delicate, lichte toets toevoegt.
Hoogte boeket: 45 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 32,50

Lentegeuren

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Kies voor een geurig boeket, perfect voor de lente!
Bied dit geurige lenteboeket aan, samengesteld uit oranje rozen, blauwe Scabiosa, perzik muurbloempjes, paarse statice en eucalyptus, die allemaal een prachtige seizoenscompositie vormen.
Haal de lente in huis met zijn zoete en delicate geur!

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Exotisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een uitnodiging tot reizen.
Aquarelle stelt u voor om de charme van het exotische te ontdekken in dit hoog en gekleurd boeket, samengesteld met spectaculaire rode Alpinias in de vorm van druiventrosjes, opvallende Shampoos met conische vorm als bijenwas en magnifieke Helicons lijkend op de snavel van een papegaai. Deze bloemen hebben een ongelooflijke levensbestendigheid en worden samengebonden met een mix van exotische bladeren. Een mooie kleurrijke compositie!

Hoogte: 45 cm

NB: Afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen kan de compositie van dit boeket soms verschillen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

45 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Zachte Lente

Uitzonderlijke prijs € 48,00

Elegantie en zachtheid!
Onze bloemisten hebben in dit mooie seizoen dit grote boeket van 45cm hoog bedacht met een mix van bladeren en zachte kleuren. Samengesteld met Pioenen, de eerste van het seizoen... geassocieerd met mini tweekleurige anjers 'Solomio Bono', mooie clematis 'Pirouette' en asperges 'Green Bell' om het geheel uit te werken. Een fijne realisatie met zachte en genereuze seizoenbloemen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 48,00

Uitzonderlijke prijs € 48,00

Welriekende lelies

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Een ongelooflijke parfum!
Een eenvoudig en geraffineerd boeket wondermooie, gulle lelies met een buitengewoon parfum... Wij hebben deze variëteit van witte lelies gekozen voor hun schoonheid en hun unieke geur. Enkele bloemen volstaan om hun geur te verspreiden in uw interieur. Een boeket om iemand of gewoon uzelf te schenken !

NB : Voor een betere levensduur van uw bloemen bij begunstigde, de lelies worden met gesloten bloemknoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

14 bloemen : € 32,50

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Coral Charm Pioenen

Uitzonderlijke prijs € 45,00

Teder boeket in trendy kleuren!
Wij hebben deze prachtige pioenen 'Coral Charm' in Frankrijk gecultiveerd in de open lucht. Deze variëteit is zeer geliefd voor haar unieke kleur en gulle bloemen. Onze bloemisten hebben een charmant boeket samengesteld door er enkele takjes asparagus 'Green Bell' aan toe te voegen. Afhankelijk van de toelevering kan uw boeket bestaan uit een harmonie van koraalkleurige en roze 'Pink Charm' pioenen. Een uniek geschenk met een uitzonderlijke charme!

Voor een lange levensduur worden onze pioenen met gesloten knoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

10 stelen : € 45,00

Uitzonderlijke prijs € 45,00

Geurende muurbloemen

Vanaf € 27,00

Een unieke en zachte lentegeur!
Aquarelle stelt u met veel plezier dit prachtige boeket van muurbloemen voor, enkel samengesteld met dubbele bloemen. Wij kozen voor dit licht geurende boeket voor een harmonie van cremekleurige, lila en roze tinten. Een echt lenteboeket.

NB : De kleuren kunnen variëren naargelang de aanlevering.

Verminderen
... meer

Vanaf € 27,00

Vlinder Anjer

Uitzonderlijke prijs € 33,00

Eén van de mooiste variëteiten in een landelijk boeket.
U zal ongetwijfeld lang kunnen genieten van deze eenvoudige, charmante compositie met vlinderanjers 'Imre', tijdloze kleine bloemen uit onze tuin met een stralend roze kleur, en de witte Gypsophila. Een uniek geschenk!

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 33,00

Uitzonderlijke prijs € 33,00

Zie meer > Zie minder