Home > Bloemen Boeketten

Onze bloemen boeketten

Aquarelle heeft de mooiste bloemen van het seizoen uitgezocht om u boeketten en ruikers aan te kunnen bieden
die evolueren naargelang het jaargetijde en de inspiratie van onze bloemisten.

Voorgesteld product € 39,00
Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product € 55,00
Boeket 'Boogschutter'

Vanaf € 45,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Boogschutter’ geïnspireerd boeket.
Boogschutter is het negende teken van de dierenriem, het is een vuurteken dat geregeerd wordt door Jupiter, de planeet van ontplooiing en kansen. Het is een ‘veranderlijk’ teken omdat het geboren wordt op het einde van de herfst, wanneer het lichtjes kan gaan vriezen en hier en daar al eens een eerste sneeuwvlokje naar beneden dwarrelt. Dit beïnvloedt zijn temperament: Boogschutter is een vrolijke, optimistische, grappige, originele persoon en vaak ook een plaagstok! Maar het is ook vagebond die de wereld wenst te verkennen om zijn honger naar kennis en culturen te voeden! Hij is wijs en filosofisch en bekijkt de wereld met een open blik. Met zijn energie en avontuurlijke instelling is hij in staat de dingen juist te zien en zijn doelen te bereiken, zoals een boogschutter de roos treft. Totembloem is de fresia. Zij belichaamt zuiverheid, ook een kantje ‘zonder filter’, bruut en onschuldig. De kleuren voor dit teken zijn violet en indigo blauw. De eerste staat voor spiritualiteit en intuïtie, de tweede voor verbinding met iets groter dan zichzelf.

Vertrekkend van deze karakteristieken hebben de bloemisten van Aquarelle dit kleurrijke en originele boeket gecreëerd. De zachtroze lisianthus verzacht het vurige van de fresia’s en staat voor dankbaarheid en de levensgenieter die hij is. Het schenken van dit boeket is een mooie manier om te laten weten hoe blij u bent met deze persoon in uw leven. De blauwe delphiniums vertegenwoordigen de positieve ingesteldheid van uw favoriete Boogschutter!

Verminderen
... meer

Vanaf € 45,00

Voorgesteld product € 47,00
Été Indien

Vanaf € 37,00

Een heldere compositie met prachtige seizoensbloemen
Ontdek deze briljante en landelijke créatie die knowhow en eenvoud combineert door seizoenbloemen te mengen. Een samenstelling met koraalanjers, delicate 'Alissa Yellow', tweekleurige 'Rozi' met roze nuances. Voor het bekomen van een natuurlijk slank effect worden er intense rode en oranje germini’s aan toegevoegd. Een boeket met warme tinten om subtiel de herfst in te gaan.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product € 45,00
Geuren van de dag

Vanaf € 37,00

Elke dag een nieuw geurend boeket met bloemen ...
Onze boeketten worden samengesteld met bloemen gecultiveerd in Frankrijk met het label 'Fleurs de France'.
U kiest de exacte samenstelling van uw boeket niet zelf. Onze bloemisten stellen dit boeket samen naargelang de beschikbaarheid van de dag, de kwaliteit, de prijs, de versheid en de Franse oorsprong.
Een groot geurend boeket voor een gegarandeerd succes!
Hoogte: 45 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product € 38,00
Boeket muurbloemen

Vanaf € 32,00

Een geurend boeket bloemen in beperkte hoeveelheden!
Aquarelle biedt u graag dit prachtige, fijn geurende boeket muurbloemen aan. Wij stellen het u voor in een mengeling van kleuren (deze kunnen variëren afhankelijk van de aanlevering). U zal kunnen genieten van een kleurrijke compositie met landelijke allure. Een onvergetelijk geschenk.

Verminderen
... meer

Vanaf € 32,00

Voorgesteld product € 35,00
Romantisch dagboeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Elke dag een nieuw romantisch boeket...
U kiest niet de exacte creatie van het boeket. Onze bloemisten creëren uw boeketten afhankelijk van de dagelijkse aanlevering door onze telers. Zij zullen u, afhankelijk van het seizoen, de verschillende tinten van pastelkleuren doen ontdekken, gaande van paarsroze tot wit, alles in de ziel van een romantisch boeket.

Opmerking: afhankelijk van aankomst variëren de tinten: roze, paars, wit

Zachtheid en romantiek in een boeket!
Let op: afhankelijk van aankomst variëren de kleuren.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Voorgesteld product € 49,00
Fleurige Kerst

Uitzonderlijke prijs € 49,00

Een boeket met feestelijke kleuren !
Ontdek onze nieuwste boeketten die savoir-faire en eenvoud verenigen. Een mengeling van seizoensbloemen met prachtig gebladerte en groenaanvulling voor een natuurlijk resultaat met de magie van Kerstmis. Sierlijke witte amaryllis, takken met natuurlijke katoen, hulst met rode bessen en witte Gypsophila bloemetjes samen in een harmonieus boeket. Dit alles aangevuld met geurende pijnboomtakken. Een spetterende en stralende compositie met traditionele maar ook moderne uitstraling.

Hoogte van het boeket: 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 49,00

Uitzonderlijke prijs € 49,00

Voorgesteld product € 45,00
Spectaculaire Amaryllissen

Vanaf € 37,00

De start van het nieuwe seizoen!
Aquarelle heeft ervoor gekozen om u deze originele Amaryllissen, welke afkomstig zijn van Zuid-Amerika, voor te stellen. Uit een selectie werden deze rode en witte variëteiten van één- en tweekleurige ‘Mont Blanc’ en ‘Showmaster’ gekozen (afhankelijk van de toelevering worden deze door 'Mega Star' of 'Barbados' variëteiten vervangen.

Hoogte van het boeket: 50-55 cm

De Amaryllis bloemen worden met gesloten knoppen geleverd, en dit voor een langere levensduur.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product € 55,00
Kerstmis in kleuren

Vanaf € 55,00

Vier Kerstmis met een mooi boeket!
Dit kerstboeket, samengesteld uit protea, anjers, enkele rozen, lisianthus, talinium en eucalyptus, belichaamt de elegantie van de festiviteiten en past tegelijkertijd bij de tradities met zijn warme en trendy kleuren. Een ideale creatie om op oudejaarsavond op tafel te zetten of om cadeau te doen voor deze speciale gelegenheid!

Verminderen
... meer

Vanaf € 55,00

Voorgesteld product € 49,00
Authentieke Kerst

Vanaf € 39,00

Een toverachtig boeket van het seizoen
Sierlijkheid en traditie vermengd in deze rijke compositie met rode en witte kleur. Ontdek dit mooie duo van rode 'Red Naomi' en witte 'Avalanche' rozen, samengebracht met charmante takken witte wax met tedere nuances en fijn parfum. Deze geraffineerde realisatie is een perfect geschenk voor de komende eindejaarsfeesten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product € 35,00
Exotisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een uitnodiging tot reizen.
Aquarelle stelt u voor om de charme van het exotische te ontdekken in dit hoog en gekleurd boeket, samengesteld met spectaculaire rode Alpinias in de vorm van druiventrosjes, opvallende Shampoos met conische vorm als bijenwas en magnifieke Helicons lijkend op de snavel van een papegaai. Deze bloemen hebben een ongelooflijke levensbestendigheid en worden samengebonden met een mix van exotische bladeren. Een mooie kleurrijke compositie!

Hoogte: 45 cm

NB: Afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen kan de compositie van dit boeket soms verschillen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

45 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Voorgesteld product € 29,00
Boeket met koninginmadeliefjes

Uitzonderlijke prijs € 29,00

Een landelijke samenstelling met 100% Franse bloemen.
U zult lang genieten van dit charmante boeket met zijn ongelooflijke houdbaarheid en zijn gevarieerde tinten. (De kleur van de koninginnenmadeliefjes varieert afhankelijk van de aankomst)
Deze authentieke creatie combineert koninginnenmadeliefjes en eucalyptus, tijdloze elementen van onze tuinen voor een creatie vol lichtheid en frisheid. Een uniek geschenk om meteen te geven.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 29,00

Uitzonderlijke prijs € 29,00

Voorgesteld product € 33,00
Romantisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 33,00

Mooie seizoensbloemen in een prachtig boeket!
Hier wordt een royale witte chrysant 'Antonov' geassocieerd met prachtige vertakte 'Mimi Eden' rozen en gesublimeerd met een paar takken van pruikenboom en roze Limonium. Het resultaat is een eenvoudige en verfijnde compositie die het ideale geschenk is voor elke gelegenheid.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 33,00

Uitzonderlijke prijs € 33,00

Voorgesteld product € 37,00
Amaryllis 'Ferrari'

Vanaf € 37,00

Super rode Amaryllissen
Aquarelle laat u genieten van deze mooie amaryllissen van het seizoen! Ze hebben hun origine uit Zuid-Amerika en zijn gekend voor hun grote bloemen welke gaan openbloeien. Voor dit boeket hebben wij de variëteit ‘Ferrari' met intense rode kleur gekozen welke zeer sierlijk en elegant staan. Hoogte: 50-55 cm

Noteer alvast: Voor een langere houdbaarheid bij uw bestemmeling worden de amaryllissen met gesloten knoppen verzonden.Het kan meerdere dagen duren alvorens zij openen.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product € 32,00
PRACHTIGE RANONKELS

Vanaf € 32,00

Label Fleurs de France
Profiteer van deze eerste ranonkels van het seizoen afkomstig uit het zuiden van Frankrijk. Wij houden van deze charmante samenstelling van roze en witte natuurlijke kleuren en enkele takjes seizoensbladeren. U zal het krullen van hun ronde, dikke blaadjes, die zich langzaam zullen ontvouwen, kunnen bewonderen.
Deze ranonkels worden geapprecieerd voor hun goede levensbestendigheid.

Naar gelang de beschikbaarheid op de markt kunnen de kleuren variëren van licht tot donker roze.

Verminderen
... meer

Vanaf € 32,00

Voorgesteld product € 47,00
Als een dans

Uitzonderlijke prijs € 47,00

Een dans in roze.

Onze bloemisten willen met dit boeket beweging en leven tot uitdrukking brengen, geïnspireerd door ballet, opera, muziek. Zij kozen hiervoor voor lisianthus en pompon rozen in verschillende roze schakeringen, terwijl ruscus en bupleurum het decor voorstellen. Naast de kleuren vertalen de bloemen in dit boeket ook het spel van licht en schaduw zoals op een podium. Een onvergetelijk geschenk.

Hoogte van het boeket: 40 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

40 cm : € 47,00

Uitzonderlijke prijs € 47,00

Voorgesteld product € 35,00
Het Witte Boeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een geraffineerd seizoensboeket !
Aquarelle stelt u dit magnifieke boeket van seizoensbloemen voor in een mengeling van witte tinten. In dit boeket werden prachtige beige anjers, grote rozen en wax gebonden en als afwerking werden enkele takjes eucalyptus toegevoegd. Een eenvoudige maar toch geraffineerde samenstelling.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Zie meer > Zie minder