Betaalmogelijkheden


Krediet kaart

Aquarelle.be accepteert de volgende betaalmogelijkheden met kaart :

Aquarelle.be heeft zijn betalingssysteem ondergebracht bij een bedrijf gespecialiseerd in on-line beveiligd betalen. Wij garanderen u een totale veiligheid van uw bankgegevens, welke zijn beveiligd door het SSL-protocol. Iedere kredietkaartverrichting en alle gegevensuitwisselingen zijn beveiligd en gecodeerd.Alle creditcard- en debetkaarttransacties worden afgeschreven op het moment van aankoop.


Geschenkenbon


U kunt al onze producten en diensten betalen door onze geschenkbon te gebruiken. Hij wordt aanvaard op onze Aquarelle.be website. Hij kan slechts éénmaal gebruikt worden en korting kan er niet op gegeven worden. Deze geschenkenbon heeft een unieke vertrouwelijke code, toegekend door Aquarelle.be, die ingevoerd moet worden op de betaalpagina van onze website. Deze geschenkbon moet voor het volledige bedrag besteed worden. Indien echter het bedrag van uw bestelling hoger is dan de waarde van de geschenkbon, kan een opleg betaald worden met een kredietkaart. In het tegenovergestelde geval zal geen tegoed toegekend worden voor elke bestelling waarvan de waarde minder is dan de waarde van de geschenkbon.

Aquarelle.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van deze geschenkbon.Monthly direct debit

De Aquarelle Corporate Club biedt de mogelijkheid te bestellen met maandelijkse facturatie aan bedrijven die regelmatig bestellen. Voor de betaling van deze factuur zijn er twee opties:via domiciliëring en na ontvangst factuur.