Bloemen en geschenken voor een geboorte

Voorgesteld product € 38,50
WELKOM BABY !

Vanaf € 38,50

Om te knuffelen ...
Voor uw geboortegeschenk heeft Aquarelle aan alles gedacht met dit prachtige rozenboeket en een schattig knuffelbeertje in zachte bruine velours (maat beertje 10cm). Wij hebben een prachtig, levendig en kleurrijk rozenboeket bestaande uit meerkleurige rozen gebonden om de mama te feliciteren.Ontdek de variëteiten 'Aqua', 'Valentino', 'Tropical Amazone' en 'Wild Calypso', gekend voor hun houdbaarheid, hun ongelooflijke tinten en hun gulle knoppen.

Verminderen
... meer

Vanaf € 38,50

Voorgesteld product € 59,00
LANDELIJK BOEKET & KNUFFEL

Vanaf € 51,00

Een magnifiek boeket voor een geboorte!
Onze bloemisten hebben dit charmant en verfrissend boeket samengesteld. Het is een inspiratie van onze mooie weidse landschappen. De enkele Kamille bloemen staan mooi naast de sierlijke witte rozen, wit-grijze distels, witte lisianthussen en originele gele craspedia’s. Dit alles aangevuld met geparfumeerd gebladerte.

Dit geboorteboeket wordt geleverd met een schattige konijn knuffel met aanhangende witte zakdoek van het merk 'Doudou et Compagnie' (afmetingen Konijn 10 cm).

Vanaf 51€ : Een landelijk boeket + een konijn knuffel

Verminderen
... meer

Vanaf € 51,00

Voorgesteld product € 54,00
HET IS EEN JONGEN!

Vanaf € 54,00

Moment van tederheid!
Om de komst van een nieuwe baby te vieren, stelt Aquarelle u een schattig wit fluwelen knuffeldoekje ‘beer’ in een geschenkdoosje ( maat konijn 10cm) voor. Een zacht geschenk dat snel het beste vriendje van alle kleintjes zal worden. Om ook de mama te feliciteren, wordt het knuffeltje vergezeld van een heerlijk geurend boeket. Een origineel geschenk om uw felicitaties over te brengen.

54 € : Een geurend boeket + een pluchen beer

Verminderen
... meer

Vanaf € 54,00

Voorgesteld product € 65,00
PROFICIAT !

Uitzonderlijke prijs € 65,00

Een prachtig en kleurrijk boeket!
Stralende kleuren staan in dit boeket in het middelpunt. Ze hebben onze bloemisten geïnspireerd tot deze kleurrijke compositie, die bloemen en kleuren prachtig combineert: verrukkelijke gele en roze vertakte roosjes, charmante zachtlila phlox en schitterende mini dianthus 'Solomio Elsi'. Er werden nog een paar takjes asparagus aan toegevoegd. Dit boeket zal zonder twijfel ieder interieur opvrolijken met zijn stralende kleuren.

Dit boeket wordt vergezeld met een lieve konijn knuffel met zakdoek in wit velour van het merk 'Doudou et Companie' (maat konijn 10 cm).

Hoogte boeket: 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 65,00

Uitzonderlijke prijs € 65,00