Bloemen en geschenken voor een geboorte

Voorgesteld product € 59,00

Landelijk boeket & Knuffel

Vanaf € 51,00

Een magnifiek boeket voor een geboorte!
Onze bloemisten hebben dit charmant en verfrissend boeket samengesteld. Het is een inspiratie van onze mooie weidse landschappen. De enkele Kamille bloemen staan mooi naast de sierlijke witte rozen, wit-grijze distels, witte lisianthussen en originele gele craspedia’s. Dit alles aangevuld met geparfumeerd gebladerte.

Dit geboorteboeket wordt geleverd met een schattige konijn knuffel met aanhangende zakdoek van het merk 'Doudou et Compagnie' (afmetingen Konijn 10 cm).

Vanaf 51€ : Een landelijk boeket + een konijn knuffel

Verminderen
... meer

Vanaf € 51,00

Voorgesteld product € 65,00

Procifat !

Uitzonderlijke prijs € 65,00

Een prachtig en kleurrijk boeket!
Stralende kleuren staan in dit boeket in het middelpunt. Ze hebben onze bloemisten geïnspireerd tot deze kleurrijke compositie, die bloemen en kleuren prachtig combineert: verrukkelijke gele en roze vertakte roosjes, charmante zachtlila phlox en schitterende mini dianthus 'Solomio Elsi'. Er werden nog een paar takjes asparagus aan toegevoegd. Dit boeket zal zonder twijfel ieder interieur opvrolijken met zijn stralende kleuren.

Dit boeket wordt vergezeld met een lieve konijn knuffel met zakdoek in velour van het merk 'Doudou et Companie' (maat konijn 10 cm).

Hoogte boeket: 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 65,00

Uitzonderlijke prijs € 65,00

Voorgesteld product € 79,00

Koffertje geboorte meisje

Vanaf € 71,00

Een ideaal geschenk!
Aquarelle stelt u het ideale geschenk voor om zowel de mama als de baby te verwennen, en dit door een prachtig wit en groen boeket samen te brengen met een mooie doos vol lekkere rochers en een schattig wit pluchen konijn van het merk Doudo et Companie (maat: 10cm). Alvast warme felicitaties voor de geboorte!

Vanaf 71 €: Een boeket + een doos met rochers (210 g) + een knuffelkonijn

Verminderen
... meer

Vanaf € 71,00