Home > Heide en roze Cyclaam

Heide en roze Cyclaam

32€ i.p.v. 37€
De intensiteit van de roze kleur kan variëren afhankelijk van de aanlevering.

Voorgesteld product 14 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 32,00

Productbeschrijving

Herfst, winter in roze...
Geef uw tuin een vleugje kleur in de winter dankzij de roze kleuren van cyclamen en heide die rijkelijk bloeien als andere planten zich terugtrekken. Dit plantenduo is de perfecte keuze om de hele winter (en daarna) natuurlijke elegantie naar uw balkon of tuin te brengen. Naast hun schoonheid is het onderhoudsgemak een echte troef.
De intensiteit van het roze kan variëren afhankelijk van de aankomst

Onderhoudsadvies

Hoe onderhoud je een Cyclaam?
  • Water geven: Geef rijkelijk water tot het water eruit komt via de afwateringsgaten. Zorg ervoor dat geen overdaad van water is wat verstikking en vervolgens rotting van de wortels veroorzaakt. Zelfs na zeer goede watergift komt het vaak voor dat de grond al na vier tot vijf dagen volledig droog is. Controleer daarom minimaal twee keer per week de toestand van uw potgrond.
  • Temperatuur: Als de kamerazalea te kwetsbaar is om buiten tegen de kou te kunnen, moet je deze niet binnen in de buurt van een warmtebron bewaren. Plaats hem op de koelste en helderste plek in de kamer, en indien mogelijk in de buurt van een raam, maar zonder direct zonlicht.
  • Buiten : Vanaf mei kan je deze plant buiten zetten in de halfschaduw en beschut tegen de wind. Voeg elke 15 dagen kunstmest toe en zorg ervoor dat deze niet uitdroogt.
  • Zet de plant tegen de vorst op een koele plaats (6 tot 12°C) en geef matig water tot er bloemknoppen verschijnen.
< font color =FF3366>< b>Hoe onderhoud je een heide?
De heide moet regelmatig, maar niet overmatig, worden bewaterd. Als hij direct regenwater ontvangt, heb je vrijwel niets te doen. Zorg er echter voor dat het water niet in uw kopjes blijft staan en leeg deze regelmatig.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Nederland