Home > Gedroogde Bloemen

Onze gedroogde bloemen

Voorgesteld product € 48,00
Landelijk gedroogd boeket

Uitzonderlijke prijs € 48,00

Een charmante realisatie !
Aquarelle stelt u dit nieuwe gamma voor van boeketten met gedroogde bloemen om nog langer te kunnen genieten … Ontdek de authenticiteit van deze prairiebloemen en siergrassen zoals deze haver in associatie met witte rhodanthe en bolpapaver. Schenk deze eenvoudige en fijne compositie, en breng bloemen in het interieur van uw geliefden, en dit zonder het nodige onderhoud.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 48,00

Uitzonderlijke prijs € 48,00

Voorgesteld product € 42,00
Romantisch Landelijk boeket

Uitzonderlijke prijs € 42,00

Een stralend Boeket gedroogde bloemen!
Aquarelle stelt u dit nieuwe gamma voor van boeketten met gedroogde bloemen om nog langer te kunnen genieten … Opteer voor deze tendensvolle creatie met gedroogde gekleurde bloemen in een decoratief en retro boeket. U zal ongetwijfeld genieten van deze roze rodanthe bloemen in associatie met de kruipende wilg en haver voor een lichte compositie. Een gedroogd boeket om uw interieur lang op te fleuren.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 42,00

Uitzonderlijke prijs € 42,00

Voorgesteld product € 45,00
Zachte Winter

Uitzonderlijke prijs € 45,00

Een prachtig seizoenboeket
Eenvoudig en elegant, onze bloemisten hebben dit charmante boeket samengesteld met katoenbloemen, Hazenstaart, natuurlijke haver, gulle bolpapaver en voor een extra aan parfum enkele stokjes kaneel. Een seizoengerichte compositie die uw interieur op een originele wijze zal decoreren.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

1 boeket : € 45,00

Uitzonderlijke prijs € 45,00