Home > Schorpioen boeket
Schorpioen boeket

Schorpioen boeket

Voorgesteld product 35 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 45,00

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken 'Schorpioen' geïnspireerd boeket.
Schorpioen is het achtste teken van de dierenriem, het is een waterteken geregeerd door Pluto, de planeet van transformatie en herstel. Het is een stabiel teken, omdat het midden in de herfst werd geboren, wanneer de natuur stil valt om zich volgend voorjaar weer te vernieuwen. Dit heeft invloed op zijn temperament: Schorpioen is gepassioneerd, vastberaden, mysterieus en spiritueel! Maar hij is ook een diep angstig iemand die wil dat alles onder controle is, zodat er niets misgaat! Hij is vurig en een leider, niet bang voor mislukkingen en twijfelt daar ook niet aan. Na tegenslag zal hij herrijzen als de feniks van de dierenriem die hij is. Zijn totembloem is de chrysant. Deze belichaamt zijn spirituele diepgang en vermogen tot wedergeboorte, ongeacht de omstandigheden. De kleuren zijn paars en zwart. De eerste roept verleiding en passie op. De tweede belichaamt elegantie en soberheid.

Het is op basis van deze kenmerken dat onze bloemisten deze donkere compositie in bordeauxrode en paarse tinten hebben bedacht. De krachtige chrysanthemums staan voor de kracht van de geest van de Schorpioen en zijn vermogen om herboren te worden, zelfs na rouw. De paarse santinis vertegenwoordigen het veelvoudige potentieel van dit teken, terwijl de paarse statice verwijst naar de zaden die in de herfst-winter worden gezaaid om ze in de lente te zien bloeien. Tenslotte staat de bordeauxrode roos voor de hartstochtelijke liefde, de manier waarop Schorpioen zichzelf met lichaam en ziel geeft aan de mensen van wie hij houdt.

Onderhoudsadvies

Tijdens het transport zitten de verse bloemen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.

Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze bloemen:
  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Nederland