Home > Provençaalse Impressie

Provençaalse Impressie

Een bonsaï van 6 jaar + koffer met mini calissons

Voorgesteld product 504 g

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 57,00

Productbeschrijving

Onze Calissons uit Aix en Provence samen met een bonsaï van 6 jaar!
Alle Provençaalse smaken vind je terug in deze doos. Geniet van een regenboog aan smaken met deze mini Calissons: gekonfijte meloen, amandelen, zeste van sinaasappel... Wij nodigen u uit om deze samen met uw vrienden te degusteren. Ontdek dit origineel geschenk dat u geleverd wordt samen met een bonsaï met leeftijd van 6 jaar en hoogte van 25 cm.

37 € : 180g (30 mini calissons) + 1 Bonsaï
47 € : 360g (60 mini calissons) + 1 Bonsaï
57 € : 540g (84 mini calissons) + 1 Bonsaï
67 € : 755g (126 mini calissons) + 1 Bonsaï

Samenstelling en bewaring

Over onze Calissons uit de Provence

Volgens de oude kunst van het banketbakken worden de calissons exclusief met natuurlijke producten vervaardigd. De grondstoffen worden nauwkeurig geselecteerd om hun natuurlijke en fruitige smaak te bewaren. De calisson bevat een combinatie van smaken afkomstig van gekonfijte sinaasappelschil en gekonfijte meloen met geblancheerde amandelen, gelegd op een koekje en overgoten met glazuur. Zo zullen de traditionele calissons uit Aix smelten in de mond en kan u van hun onvergelijkbare smaak genieten.
Samenstelling: amandelen, rietsuiker, poedersuiker, geconfijte meloen (meloen, suiker, glucosesiroop), gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, suiker, glucosesiroop, citroenzuur), eiwit, glucosesiroop, ongezuurd brood, kleurstoffen (E104 E132 E110 E122), natuurlijke aroma’s (vanille, aardbei, citroen, sinaasappel, pistache).
Vervaardigd in Frankrijk
Vervaardigd in Frankrijk
Frans fabrikaat en traditioneel
150 jaar ervaring
150 jaar ervaring
Vervaardigd door een maître chocolatier
Ingredienten van hoge kwaliteit
Ingredienten van hoge kwaliteit
Pure cacao boter