Home > Orchidee Dendrobium Akatsuki

Orchidee Dendrobium Akatsuki

SPECIALE AANBIEDING!
! 8 € korting

Voorgesteld product 50 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 27,00

Productbeschrijving

De Dendrobium Akatsuki
Aquarelle heeft voor u deze originele variëteit uitgekozen, de Dendrobium 'Akatsuki' of bambou orchidee. De slanke stok is bedekt met fijne paarse bloemen met nuances van wit. Sierlijk en elegant, zal deze mooie orchidee uw geliefden of relaties bekoren door haar goede bestendigheid. Uw orchidee Dendrobium zal samen met een mooie keramische cache-pot geleverd worden.

Hoogte pot inbegrepen: 50 cm.

Onderhoudsadvies

Hoe verzorgt u een Dendrobium Nobile ?

Om maximaal van de bloei van deze orchidee te kunnen genieten, dient uw bestemmeling volgende verzorgingstips in acht te nemen. Deze informatie wordt tevens bij de levering gevoegd:
  • Temperatuur : binnenshuis 18 à 25°C.
  • Licht: veel licht nodig voor de groei en de bloei van de Dendrobium, echter niet in direct zonlicht plaatsen tijdens de zomer om verbranding van de bladeren te voorkomen.
  • Gieten:regelmatig gieten tijdens de lente en de herfst en wanneer de orchidee in bloei staat. Tijdens de zomer minstens 2x per week. Het ritme van gieten moet het ritme van het seizoen en het weer volgen. Maar vermijd over-begieting, dit schaadt de plant.
  • herbloeien:een periode van enkele weken op een frisse plaats van 10 à 15°C, is absoluut nodig voor de plant om opnieuw te kunnen bloeien. Voor bepaalde Denndrobiums is het zelfs belangrijker dan bemesten en de juiste dosis licht.
  • Buitenshuis: u kan de orchidee in de tuin plaatsen in de zomer wanneer het echt mooi weer is. Wanneer de zomer slecht is, kan u haar beter binnen laten staan en eventueel in september buiten plaatsen wanneer de plant uitgebloeid is, zodat hij zich kan herpakken voor een nieuwe bloeiperiode.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Nederland