Home > Mooie tuin
Mooie tuin

Mooie tuin

Voorgesteld product 30 steeltjes

Leveringsprijs: € 11,60

Niet meer leverbaar.

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 40,00

Productbeschrijving

De meibloem!
U zult het leuk vinden om deze mooie plantenbak aan te bieden, bestaande uit 3 bosjes geurige wilde lelietje-van-dalen en een kleine rozenstruik. Deze compositie heeft alle charmes van een lentetuin. U kunt de Meiklokjes en de rozenstruik opnieuw planten in uw tuin of in balkonbakken.

Een bosje bevat 10 takjes met wortels en een paar bladeren.
NB: Voor een maximale levensduur bij de begunstigde worden de Meiklokjes gesloten verzonden.
De kleur van de rozenstruik kan variëren afhankelijk van de aankomst.
Dit product is beschikbaar voor levering tot 2 mei.

Onderhoudsadvies

Deze variëteit is een in het wild groeiende variëteit van meiklokjes ook ‘Lelietje-van-dalen’ genoemd. De wortels werden in verse mos bewaard. Vergeet niet dat het om een bosplantje gaat dat op de bodem groeit. Het heeft dus frisheid en halfschaduw nodig.

Volg deze tips om uw meiklokjes te verzorgen:
  • In pot :meiklokjes kunnen binnenshuis in een pot gehouden worden of in een plantenbakje op een balkon.
    Binnenshuis volstaat een beetje water iedere avond (de pot is waterdicht, opgelet dat u dus niet te veel giet om te voorkomen dat er water in de pot blijft staan), buitenshuis moet u opletten dat de aarde niet te droog wordt en zal u dus wat vaker moeten gieten.
    Vanaf dat uw meiklokjes zijn uitgebloeid, knipt u de steeltjes met bloemen af om te voorkomen dat het plantje uitgeput raakt. Verpot de plant indien het potje waarin het zich bevindt te klein is en zorg er voor dat er onderaan een opening is zodat het overtollige water kan wegvloeien en zo het rotten van de wortels vermeden wordt. Plaats de pot in ieder geval niet in de volle zon en kies een frisse plaats in uw woning.

  • In de tuin: Eenmaal uitgebloeid, kan u de meiklokjes herplanten. Zet ze op een schaduwrijke plaats in grond rijk aan humus. Wees voorzichtig want de plantjes zijn erg fragiel. Maak een putje zo diep als de hoogte van de kluit, duw goed aan, doe er eventueel nog wat aarde bij en begiet. Het eerste jaar zal u regelmatig moeten gieten.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Nederland