Home > CALAMONDIN

CALAMONDIN

Hoogte: 30 tot 40 cm

Voorgesteld product 40 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 47,00

Productbeschrijving

Een sinaasappelboompje!
Aquarelle stelt u de calamondin voor. Dit prachtige sinaasappelboompje bloeit bijna het hele jaar met zijn kleine sinaasappeltjes ter grootte van een mandarijn en zijn geurende witte bloemen. De calamondin komt het best tot zijn recht op een beschut terras of een gematigd warme kamer en heeft nood aan veel licht. Begiet hem regelmatig, maar niet overdreven.

Hoogte : 30 tot 40 cm pot inbegrepen
Afhankelijk van de toelevering kan de kleur van het fruit variëren.

Onderhoudsadvies

Deze prachtige sinaasappelboom Calamondin is een bijzonder decoratieve kleine boom als hij bloeit, en nog meer in de winter, door zijn kleine, kleurrijke sinaasappels.
Hij past zich goed aan het binnenleven en bloeit met kleine en heerlijk geurende witte bloempjes gedurende een lange periode, met name van maart tot juni.

Om optimaal van uw sinaasappelboom te profiteren kan u best dit advies volgen;
  • Binnen: Regelmatig maar niet overmatig begieten zodra de kluit droog is. In de winter moet hij minder begoten worden, anders verstikken de wortels die nooit rechtstreeks in het water mogen staan. Houdt van een lichte plaats maar mag niet in de volle zon staan tijdens de warmste uren van de dag, en ook niet naast een radiator.
  • Buiten: Van mei tot oktober buiten plaatsen, in een tuin, op een terras of balkon, zonder gevaar voor vorst en bescherm tegen tocht. Meer water geven maar met voorzichtigheid, daar door teveel water de blaadjes geel worden.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Nederland