Home > Boeket 'Boogschutter'

Boeket 'Boogschutter'

Voorgesteld product 40 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 55,00

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Boogschutter’ geïnspireerd boeket.
Boogschutter is het negende teken van de dierenriem, het is een vuurteken dat geregeerd wordt door Jupiter, de planeet van ontplooiing en kansen. Het is een ‘veranderlijk’ teken omdat het geboren wordt op het einde van de herfst, wanneer het lichtjes kan gaan vriezen en hier en daar al eens een eerste sneeuwvlokje naar beneden dwarrelt. Dit beïnvloedt zijn temperament: Boogschutter is een vrolijke, optimistische, grappige, originele persoon en vaak ook een plaagstok! Maar het is ook vagebond die de wereld wenst te verkennen om zijn honger naar kennis en culturen te voeden! Hij is wijs en filosofisch en bekijkt de wereld met een open blik. Met zijn energie en avontuurlijke instelling is hij in staat de dingen juist te zien en zijn doelen te bereiken, zoals een boogschutter de roos treft. Totembloem is de fresia. Zij belichaamt zuiverheid, ook een kantje ‘zonder filter’, bruut en onschuldig. De kleuren voor dit teken zijn violet en indigo blauw. De eerste staat voor spiritualiteit en intuïtie, de tweede voor verbinding met iets groter dan zichzelf.

Vertrekkend van deze karakteristieken hebben de bloemisten van Aquarelle dit kleurrijke en originele boeket gecreëerd. De zachtroze lisianthus verzacht het vurige van de fresia’s en staat voor dankbaarheid en de levensgenieter die hij is. Het schenken van dit boeket is een mooie manier om te laten weten hoe blij u bent met deze persoon in uw leven. De blauwe delphiniums vertegenwoordigen de positieve ingesteldheid van uw favoriete Boogschutter!

Onderhoudsadvies

  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Nederland