Home > Boeket 'Stier'

Boeket 'Stier'

Voorgesteld product 40 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Vanaf : € 49,00

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Stier’ geïnspireerd boeket.
Stier is het 2e teken van de dierenriem, het belichaamt de groene natuur. Archetype van leven, vervulling en verwennerij, de zachte energie brengt stabiliteit en romantiek in de lucht. Een trouwe vertegenwoordiger van het midden van de lente en de bloei van bloemen, het epicurische temperament wordt beïnvloed door landschappen vol groen. Als geboren Stier heb je zeker zijn geduld en zachtaardigheid geërfd, maar ook zijn harde hoofd en zijn koppigheid! Fijnproever, altijd op zoek naar nieuwe sensaties en ontdekkingen via de 5 zintuigen, je bent een levensgenieter die graag geniet van de eenvoudige kleine geneugten van het dagelijks leven. En het is nog beter als u omringd bent door uw dierbaren en familie! Soms kom je over als rationeel, oppervlakkig en zeer materieel georiënteerd, maar toch heb je in jezelf een gevoel van delen en loyaliteit. Pas op dat u niet te conservatief bent en niet op uw lauweren rust.

Met deze kenmerken in gedachten ontwierpen de bloemisten van Aquarelle deze charmante compositie in verschillende tinten roze en groen. De fuchsia roos bloeit in dit boeket en vertegenwoordigt wellust en overvloed. Aan haar zijde, een beetje discreter, de porseleinkleurige roos die de kostbare en zachte kant van dit teken weerspiegelt. Het roze gipskruid is vergelijkbaar met de bloeiende knoppen van bomen, terwijl de roze veronica verwijst naar de hoorns van de Stier. Ten slotte belichamen anjers en lisianthus op subtiele wijze de sensualiteit en sentimentele diepgang van stieren. Een lenteboeket vol liefde!

Onderhoudsadvies

  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Nederland