Our CollectionsDe samenstelling van onze producten

Op de website van Aquarelle Gourmand worden chocolaatjes en fruitige lekkernijen van topkwaliteit aangeboden.

We bieden een uitgebreid assortiment producten aan. Ze worden vervaardigd op de wijze van de beste, ambachtelijke banketbakkers. Voor de productie van onze chocolade gebruiken we pure cacaoboter en zorgvuldig geselecteerde bonen.

Voor de liefhebbers van vruchtenpasta heeft Aquarelle Gourmand producten geselecteerd die in de buurt van Aix en Provence worden gefabriceerd door een suikerwarenfabrikant met meer dan 4 generaties ervaring. De zoektocht naar zo weinig mogelijk bewerkte grondstoffen staat garant voor kwaliteitsproducten met zo weinig mogelijk toegevoegde suikers.

Bekijk de lijst met ingrediënten van onze chocolaatjes en lekkernijen. Klik hier


Onze chocolaatjes

Onze chocolaatjes komen het best tot hun recht op kamertemperatuur. Bewaar ze in hun originele verpakking op een droge en koele plaats. We raden u aan om de chocolaatjes niet langer dan een maand bij te houden.


Onze vruchtenpasta en marsepeinvruchten

Onze vruchtenpasta en marsepeinvruchten worden in het hart van de Provence geproduceerd door een suikerwarenfabrikant met meer dan 4 generaties ervaring. Deze familie houdt de traditie levendig en de kwaliteit optimaal. De overgeleverde recepten werden mettertijd aangepast aan de strikte hygiënevoorschriften maar worden nog steeds met dezelfde liefde en toewijding bereid.

Ontdek onze met de hand geschilderde marsepeinvruchten: appel, peer, citroen, sinaasappel, abrikoos voor puur genot!

Onze artisanale vruchtenpasta gaat prat op zijn authentieke fruitsmaak en laat u genieten van mandarijntjes, peren, aardbeien, abrikozen en frambozen.


Onze calissons

De calissons worden geproduceerd volgens de traditionele methode van de banketbakkerskunst en op basis van natuurlijke ingrediënten. De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd om hun natuurlijke en fruitige smaak te behouden. De calisson is de harmonieuze combinatie van gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte meloen en gebleekte amandelen op een bedje van hostie met een fijn laagje glazuur.

De unieke smaken van de traditionele calissons van Aix smelten in de mond.

Onze macarons

Onze macarons werden gecreëerd door de chef patissier Sébastien Laurent en met de hand bereid in zijn atelier.

Zij worden gemaakt op basis van Italiaanse meringue met toevoeging van extra fijn en speciaal geselecteerd amandelpoeder. Daarna worden deze gegarnierd met diverse crèmes bereid op basis van een puree van rijp fruit, geconcentreerde citrusvruchten of natuurlijke aroma’s van bloemen: vanille van Madagaskar, pistache van Sicilië, citroen van Menton, vijgen van Solliès, chocolade van Equator, frambozen van Machilly, karamel van boter uit Isigny … Geen van deze producten werd bewerkt met chemische stoffen, aromaten of bewaarmiddelen.