Over onze Calissons uit de Provence
Volgens de oude kunst van het banketbakken worden de calissons exclusief met natuurlijke producten vervaardigd. De grondstoffen worden nauwkeurig geselecteerd om hun natuurlijke en fruitige smaak te bewaren. De calisson bevat een combinatie van smaken afkomstig van gekonfijte sinaasappelschil en gekonfijte meloen met geblancheerde amandelen, gelegd op een koekje en overgoten met glazuur. Zo zullen de traditionele calissons uit Aix smelten in de mond en kan u van hun onvergelijkbare smaak genieten.
Samenstelling: amandelen, rietsuiker, poedersuiker, geconfijte meloen (meloen, suiker, glucosesiroop), gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, suiker, glucosesiroop, citroenzuur), eiwit, glucosesiroop, ongezuurd brood, kleurstoffen (E104 E132 E110 E122), natuurlijke aroma’s (vanille, aardbei, citroen, sinaasappel, pistache).
Hoe verzorgt u snijrozen?
Tijdens het transport zitten de verse rozen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.
Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze rozen bloemen:
- Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
- Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
- Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
- Vul de vaas met fris water
- Voeg het bijgeleverde zakje toe.
- Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.